torsdag 9. april 2009

FEDJE 2009

Herlig tur med en herlig gjeng!

Fra mandag til onsdag var vi (meg, myggen, Ingeborg, Mari, Espen, Siv, Anders og Christer) på Fedje - på hytten til Ingeborg! Vi tok buss ut om mandagen klokken 14.20 fra terminalen, og vi var fremme litt over fem! :p
Var sykt gøy tur! Den første kvelden spiste vi taco og sang singstar og hadde det døds koselig! :D Og om natten første natten (mens de andre sov) badet meg, myggen, espen og anders! woho, drit kaldt, men døds herlig og forfriskende etterpå! :D Vi var ikke i seng før klokken fem den natten, og klokken ti om morgenen ble vi vekket med full musikk! :D (Fult fortjent etter at vi hadde bråkt nesten hele natten så de andre ikke fikk sove) (A)
JAU :D
Dag nr 2 var og sykt gøy! :D Vi spilte sandvolleyball om dagen, og om kvelden laget vi pizza og sang singstar, så ManU spille uavgjort 2-2 mot Porto og Paradise Hotell, og selvfølgelig måtte vi ned å ta en dukkert da også! :D Denne gangen var alle sammen med ned, men alle utenom Anders, Siv og Christer badet! ;)

Onsdagen gikk for det meste til rydding og vasking, men vi fikk oss en tur ned å spilte sandvolleyball da og! :D Også fikk vi en tur i bilen med moren til Ingeborg kjørte rundt hele Fedje (?) nesten hvertfall, og viste oss masse forskjellige ting! :D Kjempe kjekt! :-)
Så tok vi bussen hjem klokken halv fem! :p laang og trøtt busstur! :p

Myggen ble med meg hjem, også gikk vi på trening kvart på åtte! :)

Nå skal jeg sove snart! :p Er ikke så trøtt egentlig, men med tanke på at jeg har sovet maks 7 timer på 3 dager burde jeg egentlig være det (?)! :p jajajja! :D

HER ER NOEN BILDER FRA TUREN:



http://www.youtube.com/watch?v=UnqvjD7Kxs4
DØDSFIN SANG, ELSKER DEN, OG KOMMER ALLTID TIL Å GJØRE DET! <3


GOD NATT TIL DERE I HVERT FALL! :-)

4 kommentarer:

  1. Døds koslig tur :D <3
    må gjentas en gang ! :D

    SvarSlett
  2. uff!! Var d ikkje kaldt i vannet?:S:P hørtes ut som en koselig tur..:D

    SvarSlett
  3. Det var dødskaldt! :D Men sykt deilig! :D :D hehe, ja, det var kjempe koselig tur! :D <3

    SvarSlett

NYTTÅRSBALLET 2009

NYTTÅRSBALLET 2009
10. KLASSE TRINNET <3

NYTTÅRSBALLET 2009

NYTTÅRSBALLET 2009
Herligste gjengen noensinne <3